home Nagyvilág Egy 20 éves nő rendkívül őszinte hirdetést adott fel – 200 fontért eladó egy “zsák sz**nak titulált autó

Egy 20 éves nő rendkívül őszinte hirdetést adott fel – 200 fontért eladó egy “zsák sz**nak titulált autó

A 20 éves Danniella Edwards annyira elkeseredett, hogy elhatározta, teljesen őszintén figyelmezteti a leendő vásárlókat, hogy az eladásra kínált Peugeot 207-es autója – mely 164 000 kilométert futott – egy valóságos csapda.

Sőt, ahogy Danniella fogalmazott, “egy zsák sz**.” Ennek ellenére az autó nem sokkal a hirdetés feladása után elkelt. Az ifjú hölgy januárban vette a járgányt, mely szerinte csak és kizárólag balszerencsét hozott számára. Ezért döntött úgy, hogy mindössze 270 fontért (közel 100 000 forintért) eladásra kínálja az autóját.

Daniella vicces hirdetést adott fel

A bristoli illetőségi Danniella a következőket írta:

“Itt van a 207-es hulladék. Három hónapja van nálam. A kuplung gyakorlatilag teljesen elszállt, a gázpedál is gyakorlatilag magától reagál, nem is kell nyomni. Egészen biztos vagyok benne, hogy a hengerfejjel is gondok vannak.

Az exem jóvoltából hiányzik a hátsó ablak is. Az autón található horpadásokról is ő tehet. Az egyedüli új és hibátlan alkatrész az akkumulátor, mindössze két hónapja vettem. Szerintem az elektronika működik, hetente 10 fontot költök az alkatrészek cseréjére, tök mindegy mit csinálok, valami úgyis tönkremegy minden héten.

Gyorsan eladnám az autót, nekem csak balszerencsét hozott, nem más, mint egy zsák sz**. Már ma elviheted, ha el tudod viselni a menetszél által fújt fólia hangját. Mindegy, milyen hangosra tekered a rádiót, úgyis hallani fogod.”

A leírást azzal tette teljessé, hogy megjegyezte, a 164 000 kilométert futott autónak – mely egyáltalán nem számít kiemelkedően soknak – még kilenc hónapig jó a műszakija, és a gépjárműadót is majd három hónap múlva kell fizetni.

Peugeot

Azt nem tudni, hogy az autó végül mennyiért kelt el, és ki volt a bátor vevő. Kering egy ilyen mondás, hogy az őszinteség mindig célravezető, azonban ez a használt autó piacon nem igazán szokványos dolog. Épp az ellenkezője szokott lenni, a hibákat elrejtik, az autó esetenként elenyésző mértékű előnyeit pedig igyekeznek kidomborítani.

Te mit gondolsz az angol hölgy ötletéről?

Forrás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.