home Nagyvilág Batmant megállították a rendőrök, pedig semmilyen szabálysértést nem követett el

Batmant megállították a rendőrök, pedig semmilyen szabálysértést nem követett el

A kanadai Ontario államban lévő Caledonban történt az eset. Egyszer csak piros-kék fények villantak fel Batman autója mögött. Úgy tűnik, megállították a rendőrök, ám nem valamilyen szabálysértés miatt.

A férfi, aki nagyon komolyan vette Batman szerepét, Stephen Lawrence, aki a környék szuperhőseként él az emberek emlékezetében évek óta. Az Ontario Állami Rendőrség egyik tisztje szúrta ki Lawrencet a Batmobilban, akit először egy egyszerű okmányellenőrzés miatt állított meg. Majd később megtette ezt még egyszer, ám ezúttal egy szelfi kedvéért.

Lawrence még arra is megkérte a rendőrt, hogy filmezze és fotózza őt vezetés közben. Az esetet több arra járó autós is rögzítette.

„Észrevettem, hogy páran videóznak – meg tudom mondani, mikor filmeznek vezetés közben – az egyik piros lámpánál pedig észleltem, hogy az egyik ilyen jármű egy rendőrautó volt.”, mondta Lawrence a Global News hírügynökségnek. „Én pedig kihasználtam a lehetőséget. Óvatosan a járőrautó mellé húzódtam, és megkértem a rendőrt, hogy segítsen a mögöttem érkező kamerásoknak a felvételek elkészítésében. Ő pedig igent mondott.”

A rendőr aztán másodszor is megállította Batmant, és kért tőle egy közös fotót. Lawrence elmondta, hogy mindig szívesen áll a rajongók rendelkezésére, ám vezetés közben inkább mindenki tegye le a telefonját a kezéből. „Nem szeretném, ha a telefonos képrögzítés miatt valaki balesetet okozna, inkább álljunk félre” – mondta a színész.

batmobile

Lawrence először aggódott, hogy a rendőr bajba kerülhet a szelfi miatt, ám a rendőrség végül üdvözölte az akciót, mondván az segített a közösségi kapcsolatok építésében. Nyugalom, az őrsön is létezik még a humorérzék.
Batman alapvetően egy visszahúzódó szuperhős, ám ezúttal szívesen mutogatta magát, és persze kiváló járgányát a közönségnek. A rendőr cselekedete pedig érthető, ritkán adódik alkalom arra, hogy egy ilyen autót állítson meg, és ezzel még a híradásokba is bekerült.

A nem mindennapi jelenetet a fenti videóban megnézheted. Megtekintést követően pedig írd meg a véleményed!

Forrás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.